Area 45 - De podcast over Logopedie

#16 - Wanpraktijken: de bespreking

September 16, 2021 Rachel Coekaerts & Tom Weckx Season 1 Episode 5
Area 45 - De podcast over Logopedie
#16 - Wanpraktijken: de bespreking
Show Notes

Belangrijke mededeling (2022):
We raden aan om deze aflevering met een kritisch oor te beluisteren. Intussen heeft Anouk haar logopedische activiteiten stopgezet en heeft beslist niet meer aan het werk te gaan als logopedist. Haar bedrijf en praktijk bestaat niet meer.

In de vorige aflevering deelde wij met jullie de verhalen die we doorgestuurd kregen na onze oproep. 
In deze aflevering bespreken we deze verhalen met twee gasten die al eerder langs kwamen: Glenn Aerts en Anouk De Vleeschauwer. 
Glenn Aerts is verbonden aan de VVL en licht in de dit gesprek voornamelijk de wettelijke kant toe. Anouk De Vleeschauwer organiseert naast andere cursussen ook een cursus over "digitaliseren als logopedist". Daarin ondersteunt ze logopedisten in de zoektocht naar hoe ze het zichzelf gemakkelijker kunnen maken maar heeft ze ook veel aandacht voor hun mentale welzijn. Ze deelt haar visie, ervaring en kennis met ons. 

We waren zeer blij dat we dit met vier konden bespreken en verder toelichten. De verhalen hebben heel wat los gemaakt bij collega's. 
Deze aflevering werd opgenomen voor de lancering van het eerste deel. Eventuele feedback die gegeven werd, hebben wij nog niet besproken. 

Music rights by James Falck & Kristof Du Jardin